1o Διασυλλογικό rapid ΄ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ΄παμπαίδων παγκορασίδων






Με οργανωτική επιτυχία έγινε την Κυριακή 24 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο EUROPA στην Αρχ. Ολυμπία το 1ο διασυλλογικό rapid ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ 2013 που διοργάνωσε η Σκακιστική Ακαδημία Πύργου .
Μια ηλιόλουστη ημέρα όπως ταιριάζει άλλωστε στον Ιερό χώρο του φωτός και του πνεύματος 6 ομάδες από την Αθήνα την Πάτρα και τον Πύργο συμμετείχαν με 6μελή συνθέσεις με ηλικίες έως 12 ετών και για 5 γύρους οι μικροί σκακιστές - τριες έβαλαν όλες τους τις δυνάμεις σε κάθε παρτίδα που έπαιξαν.
Νικήτρια ομάδα η Ναυταθλητική Ένωση Πατρών με 4 νίκες και μία ισοπαλία ενώ στις ισοβαθμίες κρίθηκε η δεύτερη θέση την οποία πήρε η ομάδα ΑΟ "Τρεις Αστέρες 89" αφήνοντας 3η στην κατάταξη τον ΑΣ  Πατρών "Προμηθέας".
Η ΣΑ Πύργου θα συνεχίσει την διοργάνωση αγώνων για μικρές ηλικίες ενώ ευχαριστεί όλους τους νεαρούς αθλητές-τριες για την συμμετοχή τους τον κ. Β. Κόκκαλη για την βοήθειά του στην οργάνωση των αγώνων την ΕΣΣΠ για την παροχή υλικού καθώς και την διεύθυνση του Ξενοδοχείου EUROPA για την φιλοξενία και την στήριξη της στους αγώνες.
Αναλυτικά αποτελέσματα εδώ
pirgoschess's OLYMPIAKO PNEYMA 2013 album on Photobucket

Posted in |

0 σχόλια: