ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΕΣΣΠ 2016 - Β και ΠΟ Α Εθνικής

5ος Γύρος Β ΕΣΣΠ 2016

Με έναν μάλλον αδιάφορο 5ο γύρο έληξε το πρωτάθλημα Β ΕΣΣΠ 2016 αφού ιδιαίτερα για την ΣΑ Πύργου όλα κρίθηκαν στον 3ο γύρο απέναντι στην ΓΕ Αγρινίου.
Έτσι η συνάντηση ΑΣΟ Ναυπάκτου - ΣΑ Πύργου είχε φιλικό χαρακτήρα και έληξε με ισοπαλία 5-5  με την ομάδα μας να παίρνει την 2η θέση στο πρωτάθλημα.
Νίκες έκαναν οι Πράπας Χρ, Αδαμόπουλος Δ, και Καστής Φ, ισοπαλίες οι Παπαδόπουλος Θ, Παναγόπουλος Γ, Θανοπούλου Δ και Σιγούρου Αλκ. Για την ΣΑ Πύργου αγωνίστηκαν επίσης οι Σιγούρος Μιχ Γιαννοπούλου Δ και Πυριόχος Χρ.
Η ΣΑ Πύργου ευχαριστεί όλους και όλες που συμμετείχαν στους αγώνες όπως και τους γονείς των παιδιών που έδωσαν το κάτι παραπάνω για να μπορέσουν να αγωνιστούν αυτά με την ομάδα μας.
Στις υπόλοιπες συναντήσεις της ημέρας είχαμε ΑΣ Προμηθέας Πατρών - ΓΕ Αγρινίου 6,5 - 3,5 με το Αγρίνιο να χάνει 3,5 - 0,5 στις ελεύθερες σκακιέρες εκεί που θεωρητικά ήταν πιο δυνατό. Μια χωρίς σημασία όμως ήττα για την πρωταθλήτρια ΓΕΑ.
ΑΣΟ Αιγίου - ΝΑΟ Αστακού 7- 3 με την ομάδα του Αστακού να παίρνει βαθμούς στις 7, 9 και 10 σκακιέρα.

Στους  5 γύρους του πρωταθλήματος η ΣΑ Πύργου είχε 3 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα, ενώ για αυτήν αγωνίστηκαν συνολικά 18 αθλητές και αθλήτριες, αλφαβητικά ...
Αδαμόπουλος Διον  1 νίκη - 2 ήττες
Βόλφσων Μιχ  1 νίκη - 1 ισοπαλία
Γιαννοπούλου Δωροθ  2 νίκες - 2 ήττες
Δημήτρουλας Δημ 1 ήττα
Θανοπούλου Δημ 3 ισοπαλίες
Κανελλοπούλου Αγγ 1 ήττα
Καραμάνη Δημ 1 ήττα
Καραμάνης Κων 1 νίκη
Καστής Φωτ  3 νίκες - 2 ήττες
Κολλύρης Ανδρ 2 νίκες
Κυμουρτζής Ιωαν 1 νίκη
Παναγόπουλος Γεωρ 2 νίκες - 1 ισοπαλία - 1 ήττα
Παπαδόπουλος Θεοδ 4 νίκες - 1 ισοπαλία
Πράπας Χρ 3 νίκες - 1 ήττα
Πυριόχος Χρ 2 νίκες - 1 ισοπαλία - 1 ήττα
Σιγούρος Μιχ 2 νίκες - 1 ήττα
Σιγούρου Αλκ 4 νίκες - 1 ισοπαλία και
Χαλαμπάκη Βαϊα 1 ήττα


Πατήστε πάνω στην φωτογραφία4ος Γύρος Β ΕΣΣΠ 2016

Με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή της την Κυριακή 28 Φεβ αγωνίστηκε η ΣΑ Πύργου στον εκτός έδρας της αγώνα στον Αστακό με τον τοπικό ΝΑΟ Αστακού.
Τα χιλιόμετρα πολλά (λίγο πάνω από 400) αλλά η διάθεση ακόμα μεγαλύτερη και το αποτέλεσμα ήταν μια νίκη που ήρθε  δυσκολότερα απο ότι δείχνει το τελικό 1,5 - 8,5.
Νίκες είχαμε με τους Παπαδόπουλο Θ, Πράπα Χρ, Σιγούρο Μιχ, Παναγόπουλο Γ, Σιγούρου Αλκ, Καστή Φ, Καραμάνη Κων, και Κολλύρη Ανδ ενώ  ισοπαλία έκανε  στην γυναικεία σκακιέρα η Θανοπούλου Δ. Επίσης για την ομάδα μας έπαιξε επίσης η Καραμάνη Δημ.στα κορίτσια Κ16.
Η ΓΕ Αγρινίου κατάφερε να κερδίσει έναν θεωρητικά εύκολο αγώνα με το αγχωτικό 5,5-4,5 τον Αγ Βασίλειο Ρίου και να εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την άνοδο στον ΠΟ Α Εθνικής για το 2017 είχαμε μια πτώση σημαίας εις βάρος του Αγ Βασιλείου και ένα κινητό αθλητή του Αγρινίου να χτυπά και να μηδενίζετε. Το άλλο ζευγάρι έληξε με εύκολη επικράτηση 3-7 του ΑΣ Προμηθέα Πατρών στο Αίγιο με αντίπαλο τον ΑΣΟ Αιγίου .

Πατήστε πάνω στην φωτογραφία
3ος Γύρος Β ΕΣΣΠ 2016
Δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα η ΣΑ Πύργου στο ντέρμυ των πρωτοπόρων με αντίπαλο τη ΓΕ Αγρινίου αφού ηττήθηκε με 4-6.
Η Ήττα ήρθε στις σκακιέρες 5-10 αφού πήρε μόνο 1,5 πόντο ενώ στις 1-4 επικράτησε με 2,5-1,5
Έτσι η άνοδος για φέτος στον ΠΟ Α Εθνική θα πάει εκτός απροόπτου στην ΓΕ Αγρινίου.
Οι βαθμοί για την ομάδα μας ήρθαν στην 1η σκακιέρα όπου ο Βόλφσων Μ . έκανε ισοπαλία με τον ισχυρό Τζότζολη Χαρ. στην 2η ο Παπαδόπουλος Θ. κέρδισε τον Μπουτόπουλο Βασ. στην 3η ο Κυμουρτζής Ι. κέρδισε τον Κολοβό Γρ. στην 6η η Σιγούρου Αλκ επικράτησε της Κατσακιώρη Περσ. και στην 8η ο Πυριόχος Χρ ήρθε ισόπαλος με τον Ποσονίδη Θεοδ. Για την ΣΑ Πύργου αγωνίστηκαν επίσης οι Δημήτρουλας Δημ , Κανελλοπούλου Αγγ., Γιαννοπούλου Δωρ. , Αδαμόπουλος Διον και Καστής Φωτ.
Στα υπόλοιπα ζευγάρια της ημέρας είχαμε Αγ Βασίλειος Ρίου -ΑΣΟ Αιγίου- 6,5-3,5 και ΝΑΟ Αστακού-ΑΣΟ Ναυπάκτου 2-8.ενώ ο Προμηθέας Πατρών είχε Βye.
Για την 4η αγωνιστική η ΣΑ Πύργου θα κάνει το μακρινό ταξίδι στον Αστακό ο ΑΣΟ Αιγίου θα υποδεχθεί τον Προμηθέα Πατρών ο ΑΣΟ Ναυπάκτου παίρνει το Bye και η πρωτοπόρος ΓΕ Αγρινίου θα υποδεχθεί τον Αγ. Βασίλειο όπου της αρκεί μια ισοπαλία για να τερματίσει πρώτη.

Πατήστε πάνω στην φωτογραφία ...


2ος Γύρος Β ΕΣΣΠ 2016
Νικηφόρο πέρασμα από το Αίγιο έκανε η Σκακιστική Ακαδημία Πύργου στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος Β ΕΣΣΠ 2016 την Κυριακή 14 Φεβ επικρατώντας του τοπικού ΑΣΟ με το ευρύ
 81/2 – 11/2
Η ΣΑ Πύργου καθάρισε τον αγώνα από νωρίς με τις νεανίδες και τους εφήβους να κερδίζουν 5 – 0 ενώ στις 4 ανδρικές και την γυναικεία σκακιέρα πήρε 31/2 / 5
Η μοναδική ήττα στους 10 αγώνες που έγιναν ήρθε στην 4η ανδρική από τον Παναγόπουλο Γ.
Νίκες έκαναν οι Παπαδόπουλος Θ – Πράπας Χρ – Σιγούρος Μ – Σιγούρου Αλκ – Γιαννοπούλου Δωρ – Πυριόχος Χρ – Καστής Φ και Κολλύρης Ανδ ενώ ισοπαλία απέσπασε η Θανοπούλου Δημ στις γυναίκες.
Την επόμενη Κυριακή 21 Φεβ στον Πύργο θα γίνει το ντέρμπυ των πρωτοπόρων ΣΑ Πύργου – ΓΕ Αγρινίου με την ομάδα που θα επικρατήσει να έχει και τον πρώτο λόγο στην άνοδο. Σε περίπτωση ισοπαλίας ο Αγ Βασίλειος Ρίου που ακολουθεί θα μπει γερά και αυτός στο παιχνίδι της ανόδου. Στον 3ο γύρο θα γίνουν επίσης οι συναντήσεις  Αγ Βασίλειος Ρίου – ΑΣΟ Αιγίου και ΝΑΟ Αστακού – ΑΣΟ Ναυπάκτου με τον ΑΣ Προμηθέα Πατρών να έχει Bye.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του 2ου γύρου έχουν ΑΣΟ Ναυπάκτου – ΓΕ Αγρινίου 4–6 και ΑΣ Προμηθέας  Πατρών  - Αγ Βασίλειος Ρίου 4-6


ΣΑ Πύργου και ΓΕ Αγρινίου προηγούνται με 4 βαθμούς και ακολουθεί ο Αγ Βασίλειος Ρίου με 3

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε πάνω στην φωτογραφία

Posted in |

0 σχόλια: