ΠΟΑ ΕΣΣΠ 2015

Πίνακες αναλυτικοί και των 2 διασυλλογικών της ΕΣΣΠ 2015 ΠΟΑ κ Β Τοπική εδώ

Δελτίο τύπου 5ου γύρου Κυριακή 15 Φεβ 2015

Με τον στόχο της παραμονής στον ΠΟΑ της ΕΣΣΠ να μένει ανοιχτός τελείωσε τις υποχρεώσεις της η ΣΑ Πύργου με αντίπαλο τον Πατραϊκό ΣΣ  στον Πύργο και το αποτέλεσμα να φτάνει στο 4,5 - 5,5.
Η υπόθεση παραμονή εξαρτάται τώρα από τα αποτελέσματα των ομάδων που θα εκπροσωπίσουν την ΕΣΣΠ στην Α Εθνική τον Ιούλιο.. Σε περίπτωση που όλες μας οι ομάδες της ΕΣΣΠ θα πέσουν απο την Α Εθνική στον ΠΟΑ τότε θα υποβιβαστούμε , Σε κάθε άλλη περίπτωση του χρόνου και πάλι στον ΠΟΑ θα αγωνιστούμε.
Η ομάδα που έπεσε στην Β κατηγορία είναι ο ΑΣΟΝ Έπαχτος αφού το σύνολο των πόντων του στο πρωτάθλημα ήταν μικρότερο από το δικό μας.
Ο αγώνας με τον Πατραϊκό κρίθηκε στο αποτέλεσμα της 2ης σκακιέρας όπου ο Παπαδόπουλος Θ έχασε από τον Βουτσινά K , Νίκες για την ομάδα μας είχαμε στην 3η με τον Cukaj M επί του Σάμαρη Μ στην 4η με τον Δημήτρουλα Δ επί του Σπαθή Ν στην 6η με την Σιγούρου Άλκ επί της Αναγνωστοπούλου Μ και στην 7η με την Αυγερινοπούλου Γ επί της Κακουλίδη Παρ. ενώ ισόπαλη έληξε η 1η σκακιέρα με τον Βόλφσων Μ να αντιμετωπίζει τον Αλεξάνδρου Αν.
Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν επίσης οι Θανοπούλου Δ, Αδαμόπουλος Δ, Παπαδιαμαντόπουλος Ευστ. και Καστής Φ.
Την άνοδο στην Α Εθνική πήραν οι ΝΕ Πατρών και ΕΣ Αιγιαλείας όπου μαζί με τον ΣΟ Πατρών που βρίσκεται στην Α Εθνική θα εκπροσωπίσουν την ΕΣΣΠ . Ευχόμαστε και στις 3 ομάδες να πετύχουν τους στόχους τους.
 Γύρος 5   2015/02/15   11.00 πμ
Club
Res.
Club
ΝΕ Πατρών
       6½ 3½
ΣΟ Ρίου
ΕΣ Αιγιαλείας
          8 - 1½
ΑΣΟΝ "Έπαχτος"
ΣΑ Πύργου
       4½ - 5½
ΠατραϊκόςΣΣ
                       Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για περισσότερες φωτογραφίες  
___________________________________________________________________________
Δελτίο τύπου 4ου γύρου Κυριακή 8 Φεβ 2015

Το πιο ενδιαφέρων πρωτάθλημα στον ΠΟΑ ΕΣΣΠ 2015 με τις 6 ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό να κυνηγούν στόχους ανόδου και παραμονής στον τελευταίο 5ο γύρο της επόμενης Κυριακής.
ΝΕΠ - ΕΣ Αιγιαλείας και ΣΟ Ρίου για την άνοδο ΣΑ Πύργου Πατραικός ΣΣ και ΑΣΟΝ Έπαχτος για την παραμονή.
Στον αγώνα της με τον ΣΟ Ρίου η ομάδα μας πήρε 4 βαθμούς και με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνετε με την ποινή της κενής σκακιέρας (δεν αγωνίστηκε η 7η )  στο 6 - 3½.
Νίκες έγιναν στην 2η ο Παπαδόπουλος Θ  τον Μασούρο Π στην 6η η Σιγούρου Αλκ  την Σπηλιοπούλου Μαρ-Κων/να και στην 10η ο Καστής Φ την Φερτάκη Ελ. ενώ  οι αναμετρήσεις της 3ης και 4ης σκακιέρας με τους Cukaj M και Πράπα Χρ έληξαν ισόπαλες αντιμετωπίζοντας τους Γεωργόπουλο Γ και Γομάτο Λ. Για την ΣΑ Πύργου αγωνίστηκαν επίσης οι Βόλφσων Μ , Θανοπούλου Δ , Πιέρρος Α , Αδαμόπουλος Δ.
Η συνάντηση θα μπορούσε να είχε τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα αν δεν είχαμε την κενή 7η σκακιέρα και η κερδισμένη θέση της 4ης δεν τελείωνε με ισοπαλία.

Για τον 5ο γύρο τα σενάρια είναι πολλά αν και συνοπτικά μπορούμε να πούμε ότι στον αγώνα ΝΕΠ-ΣΟ Ρίου η ΝΕΠ θέλει μόνο νίκη και τερματίζει πρώτη ενώ σε αντίθετο αποτέλεσμα παίρνει την 3η θέση, ενώ ο ΣΟ Ρίου με ισοπαλία  τερματίζει στην 1η θέση !!
Η ΕΣ Αιγιαλείας θέλει 6½ πόντους με αντίπαλο τον ΑΣΟΝ Έπαχτος για την 2η θέση.
Η ΣΑ Πύργου θα προσπαθήσει για την νίκη με αντίπαλο τον Πατραϊκό ΣΣ στον Πύργο ώστε να αποφύγει κάθε σενάριο υποβιβασμού.Ακόμα και με ήττα παίρνοντας  όμως 1½ πόντο περισσότερο από τον ΑΣΟΝ Έπαχτος που αγωνίζεται με την ΕΣ Αιγιαλείας και σε συνδυασμό των αποτελεσμάτων  της Α Εθνικής κατηγορίας μπορεί να παραμείνει στον ΠΟΑ. Τέλος ο Πατραικός ΣΣ είναι ικανοποιημένος  με ισοπαλία 

Γύρος 4  2015/02/08  11.00 πμ
Club
Res.
Club
ΣΟ Ρίου
         6-3½
ΣΑ Πύργου
ΠατραϊκόςΣΣ
        ½-9½
ΕΣ Αιγιαλείας
ΑΣΟΝ "Έπαχτος"
        ½-9½
ΝΕ Πατρών

                   Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για περισσότερες φωτογραφίες
______________________________________________________________________________
Δελτίο τύπου 3ου γύρου Κυριακή 1 Φεβ

Ένα πρωτάθλημα που δεν θα μας αφήσει ασυγκίνητους μέχρι το τέλος με 3 ομάδες να διεκδικούν την πρώτη θέση που οδηγεί στην Α Εθνική και 3 ομάδες να προσπαθούν να αποφύγουν την τελευταία που σημαίνει αυτόματα υποβιβασμός είναι το φετινό του ΠΟΑ ΕΣΣΠ . Αν υπολογίσουμε ότι υπάρχει η πιθανότητα να ανέβουν 2 ομάδες στην Α Εθνική και να πέσουν 2 ανεβάζει το ενδιαφέρων μέχρι τον τελευταίο γύρο πιθανών και την τελευταία παρτίδα.
Η ΣΑ Πύργου ακολουθεί τον σχεδιασμό της να παραμείνει στον ΠΟΑ με τον μεγάλο ντέρμπι να είναι στον 5ο και τελευταίο γύρο που αντιμετωπίζει τον Πατραϊκό ΣΣ στην έδρα της όπου με νίκη παραμένει στην κατηγορία εκτός συγκλονιστικών και απίθανων αποτελεσμάτων.
Για τον 3ο γύρο στο Αίγιο αγωνίστηκε η ομάδα μας με την ΕΣ Αιγιαλείας αποσπώντας 2 βαθμούς έχωντας 2 κενές σκακιέρες λόγο κακοκαιρίας με το τελικό σκορ αφαιρώντας τους βαθμούς ποινής για τις 2 κενές να φτάνει στο 8-1
Τις ισοπαλίες έκαναν στην 2η σκακιέρα ο Cukaj M αντιμετωπίζοντας τον πολύ ισχυρό Τεπελένη Νικ ο Καστής Φ που αντιμετώπισε τον Νικολακόπουλο Δημ στην 10η σκακιέρα ενώ στην 7η σκακιέρα η Σιγούρου Αλκ κέρδισε την Μπομποτσιάρη Αθ.
Την επώμενη Κυριακή αντιμετωπίζουμε στην Πάτρα τον ΣΟ Ρίου μια ακομα ομάδα που διεκδικεί την άνοδο με στόχο την καλή παρουσία και προετοιμασία για το κρίσημο τελευταίο παιχνίδι μας.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα κύλησαν φυσιολογικά με την ΝΕΠ να επικρατεί του Πατραικού ΣΣ με 9,5 - 0,5 και τον ΣΟ Ρίου να κερδίζει την Ναύπακτο με 8-2.

Γύρος 3. 2015/02/01 11.00 πμ
ΑΣΟΝ "Έπαχτος" 2-8 ΣΟ Ρίου
ΣΑ Πύργου 1-8 ΕΣ Αιγιαλείας
ΝΕ Πατρών -½Πατραϊκός ΣΣ

______________________________
   Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για περισσότερες φωτογραφίες
__________________________________________
Δελτίο τύπου 2ου γύρου Κυριακή 25 Ιαν.

Αναμενόμενη ήττα για την ΣΑ Πύργου από την ΝΕ Πατρών με την διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων να βγαίνει πάνω στις παρτίδες και το τελικό 1-9 να μην είναι έκπληξη.
Τον βαθμό τον κερδίσαμε στην 7η σκακιέρα (κορίτσια κάτω των 16) με την νίκη της Σιγούρου Άλκ επί της Αντωνοπούλου Ιφ.
Ο σχεδιασμός της χρονιάς που αφορά την παραμονή της ομάδας μας στον ΠΟΑ δεν αλλάζει και στόχος μας είναι η νίκη την 5η αγωνιστική επί του Πατραικού ΣΣ στον Πύργο.
Την επόμενη Κυριακή αγωνιζόμαστε στο Αίγιο με την ΕΣ Αιγιαλείας που κατάφερε να χάσει από τον ΣΟ Ρίου ανατρέποντας όλα στην υπόθεση ανόδου στην Α Εθνική.
ΣΟ Ρίου - ΕΣ Αιγαλείας και ΝΕ Πατρών είναι οι ομάδες που θα αγωνιστούν μέχρι τέλους για την άνοδο με το πιθανότερο να κριθεί ο τίτλος στις ισοβαθμίες αφού θα ζητήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αποτέλεσμα στους αγώνες που ακολουθούν.
Για την ομάδα του Πύργου αγωνίστηκαν οι: Βόλφσων Μιχ - Παπαδόπουλος Θ - Cukaj M - Δημήτρουλας Δημ - Παπαδοπούλου Ευγ - Αυγερινοπούλου Γ - Σιγούρου Αλκ - Παπαδιαμαντόπουλος Ευστ - Αδαμόπουλος Δ και Καστής Φ.
.
Γύρος 2. 2015/01/25 11.00 πμ
ΣΟ Ρίου 5½-4½ ΕΣ Αιγιαλείας
ΣΑ Πύργου 1-9 ΝΕ Πατρών
Πατραϊκός ΣΣ 6-4 ΑΣΟΝ "Έπαχτος"

                  Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για περισσότερες φωτογραφίες
______________________________________________________________________
Δελτίο τύπου Κυριακή 18 Ιαν.

Με ισοπαλία 5-5 ξεκίνησε η ΣΑ Πύργου τις υποχρεώσεις της στο Διασυλλογικό Προκριματικό Ομιλο Α Εθνικής ΕΣΣΠ 2015 με αντίπαλο τον Έπαχτο Ναυπάκτου ανακατεύοντας 3 ομάδες στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού στην Β Εθνική .Τους πόντους για την ΣΑΠ πήραν οι Βόλφσων Μιχ - Παπαδόπουλος Θ - Cukaj M - Σιγούρου Αλκ και Καστής Φώτης ενώ η νίκη χάθηκε στην 4η σκακιέρα που η κερδισμένη θέση έγινε ήττα για την ομάδα μας.
ΣΑ Πύργου, Ναύπακτος και Πατραϊκός θα δώσουν την μάχη της παραμονής . Μεγάλο ενδιαφέρων θα έχει η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής μεταξύ Πατραϊκού και Ναυπάκτου ενώ την 5η αγωνιστική θα γίνει το ντέρμπι μεταξύ ΣΑ Πύργου και Πατραϊκού στον Πύργο.
Η ΕΣ Αιγιαλείας από τον πρώτο γύρο κλείδωσε την υπόθεση ανόδου νικώντας στην ΝΕ Πατρών με το οριακό 4,5 - 5,5 ενώ ο ΣΟ Ρίου συνέτριψε τον Πατραϊκό με 0,5 - 9,5.

Γύρος 1. 2015/01/18 11.00 πμ
Πατραϊκός ΣΣ ½-9½ ΣΟ Ρίου
ΑΣΟΝ "Έπαχτος" 5-5 ΣΑ Πύργου
ΝΕ Πατρών 4½-5½ ΕΣ Αιγιαλείας


Πατήστε πάνω στην Φωτογραφία για περισσότερες φωτό

Posted in |

0 σχόλια: