Ατομικό Κ20 ΣΑ Πύργου 2016
5ος και 6ος γύρος

Χωρίς προβλήματα τελικά τερμάτισε στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς σε 6 αγώνες ο Μακρίδης Δημ στο Ατομικό Κ20 που διοργάνωσε η ΣΑ Πύργου.
Με 19 συμμετοχές παιδιών της ακαδημίας οι αγώνες είχαν αμείωτο ενδιαφέρων μέχρι το τέλος .
Την τριάδα των νικητών της διοργάνωσης συμπληρώνουν οι Καστής Φ 2ος και Μπερκουτάκης Νεκτ 3ος αφού κατάφεραν να περάσουν στον 6ο γύρο τα εμπόδια των Κολλύρη Ανδ και Αδαμόπουλου Διον αντίστοιχα.
Στα αξιοσημείωτα των αγώνων ή πολύ καλή εμφάνιση των μαθητών της Α Δημοτικού Σταθόπουλου Πάρη και Δημητρόπουλου Σωτήρη που έδειξαν ότι έχουν πολλές δυνατότητες στο σκάκι.
Η ΣΑ Πύργου ευχαριστεί τους νεαρούς αθλητές για την συμμετοχή τους στους αγώνες και προγραμματίζει για τον Ιαν του 2017  νέο πρωτάθλημα για Κ20 αθλητές.

3ος και 4ος γύρος

Με τον Μακρίδη Δημ να έχει πετύχει το απόλυτο 4/4 τελείωσαν οι 3ος και 4ος γύρος στο Ατομικό Κ20 ΣΑ Πύργου 2016.
Στον 3ο γύρο κέρδισε τον Καστή Φ. ενώ στον 4ο γύρο τον Μπερκουτάκη Ν. Ρ. και βρίσκετε μόνος πρώτος στην κατάταξη.
Ακολουθούν με 3/4 οι Καστής Φ, Μπερκουτάκης Ν.Ρ. και Κολλύρης Ανδ
Στα αποτελέσματα των 2 αυτόν γύρων ξεχωρίζουν η ισοπαλία του Σταθόπουλου Π με τον Καραμάνη Κων/νο, η ισοπαλία της Γιαννοπούλου Δ με τον Γκούντουβα Ι και η νίκη της Γιαννοπούλου Δ επί του Βελούδου Αν.
Την επόμενη Κυριακή 20 Νοε θα γίνουν οι 5ος και 6ος γύρος με το ενδιαφέρων να υπάρχει σε ολες τις συναντήσεις.
Απο τους σημερινούς αγώνες απουσίασαν λόγο ασθενείας οι Γιαννόπουλος Ορέστης και Οδυσσέας 1ος και 2ος γύρος

Ξεκίνησε το Ατομικό Κ20 της ΣΑ Πύργου την Κυριακή 6 Νοε με την συμμετοχή 25 νεαρών αθλητών-τριων.
Γεμάτα ενθουσιασμό και όρεξη για αγώνες οι σκακιστικές μας ελπίδες συγκεντρώθηκαν απο νωρίς στη αίθουσα της ΣΑ Πύργου περιμένοντας την έναρξη του πρωταθλήματος.
Οι αγώνες γίνονται με χρόνο 45'+30" και θα ολοκληρωθούν σε 6 γύρους, από 2 κάθε Κυριακή 6, 13 και 20 Νοε.
Μετά το τέλος του 2ου γύρου έχουμε 4 αθλητές με το απόλυτο 2/2 τους Καστή Φ - Κολλύρη Ανδ - Μακρίδη Δημ και Μπερκουτάκη Νεκτ. Ραφ.
Με 1/2  ακολουθούν οι Γιαννοπούλου Δωροθέα  - Γιαννόπουλος Ορέστης - Γιαννόπουλος Οδυσσέας - Γκούντουβας Ιωάννης - Γιαννακόπουλος Παν - Μπεβούδας Δημ - Καραμάνης Κων - Μαντζαβίνος Θεοδ ενώ με 0/2 είναι οι  Βασιλάκης Παν - Γιαννοπούλου Ασπ και Κουκουνάρης Ανδ.

Οι εμπειρίες που αποκομίζουν οι αγωνιζόμενοι είναι πολλές αφού τέτοιες διοργανώσεις είναι η βάση για το ξεκίνημα των παιδιών στο αγωνιστικό σκάκι.
Την Κυριακή 13 Νοε θα γίνουν οι 3ος και 4ος γύρος .Posted in |

0 σχόλια: