9ο Ατομικό Πρωτάθλημα Blitz ΕΣΣΠΕΠ 2019 στα μετάλλια Φιλοθέη και Νεκτάριος Μπερκουτάκης

9ο Ατομικό Πρωτάθλημα Blitz ΕΣΣΠΕΠ 2019 στα μετάλλια Φιλοθέη και Νεκτάριος Μπερκουτάκης

Στην Σπάρτη έγινε το 9ο Ατομικό Πρωτάθλημα Blitz της ΕΣΣΠΕΠ την Κυριακή 20 Οκτ με 42 συμμετοχές σε 9 γύρους 5΄+3".


Μιά διοργάνωση που έλαβε μέρος στον πανέμορφο χώρο του Μουσείου Ελιάς στην Σπάρτη με το βάρος της διοργάνωσης να σηκώνουν ο τοπικός ΠΣ Σπάρτης και ο Βασίλης Δημητρόπουλος.


Οι 9 γύροι κύλησαν χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα η διαιτησία της κ. Σελίμου Μαρίας κύλησε ήσυχα και οι συμμετέχοντες ολοκλήρωσαν τους αγώνες με καλή διάθεση.

Οι εκπλήξεις ποτέ δεν λείπουν σε αγώνες και αυτό τους κάνει πάντα καλύτερους με τους αθλητές να δίνουν όλες τους τις δυνάμεις στην γρήγορη μάχη (Blitz) που ακολουθεί.

Μεγάλος νικητής των αγώνων 1ος Γενικής ο Σπαρτιάτης Κωστιάνης Γιώργος ενώ στην κατηγορία των γυναικών 1η Γενικής η επίσης από την Σπάρτη Πετσετίδη Μαρία.
Πρωταθλητής ΕΣΣΠΕΠ ο Μπουρνάκας Αλέξης του ΣΣ Τρίπολης και πρωταθλήτρια ΕΣΣΠΕΠ η Αυδούλη Ευαγγελία του ΑΟ Κρανιδίου.Οι μικροί μας αθλητές έδειξαν πάρα πολύ καλά στοιχεία αφού η 11χρονη Φιλοθέη Μπερκουτάκη πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των γυναικών ενώ ο 12χρονος Νεκτάριος Ραφαήλ Μπερκουτάκης πήρε το χάλκινο στην Κάτω των 18 έχοντας αντιμετωπίσει 7 πολύ ισχυρότερους αθλητές με επιτυχία όπως νίκες με το Νο2 και το Νο12 των αγώνων , ισοπαλία με το Νο7 κτλ.Από την ΣΑ Πύργου συμμετείχε επίσης και ο Σιγούρος Μιχ


Η συμμετοχή σε αγώνες είναι πάντα το επιστέγασμα της προετοιμασίας - προπόνησης για έναν αθλητή με τις ήττες ισοπαλίες και νίκες πάντα μέσα στο πρόγραμμα.Άλλωστε ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ μόνο αυτός που δεν αγωνίζεται.

Φίλοι και καλή παρέα είναι αυτό που μένει και αυτό που αναζητάμε σε παρόμοιες διοργανώσεις .
Ναύπλιο στις 23 και 24 Νοε η επόμενη στάση.

Posted in |

0 σχόλια: