11ο ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ

 11ο ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ - Open Rapid Ατομικό Διασυλλογικό


Συμμετοχές ΕΔΩ

Το Σ/Κ 20 και 21 Αυγ διοργανώνει η ΣΑ Πύργου το 11ο ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ Open Rapid με Ατομική και Διασυλλογική βαθμολογία. Οι αγώνες θα γίνουν σε 7 γύρους με χρόνο 20'+5" στο Καφέ ΕΠΑΡΧΕΙΟΝ στην κεντρική πλατεία Πύργου και θα υπάρχει Live μετάδοση των παρτίδων στις 5 πρώτες σκακιέρες. 

Το Σάββατο 20 Αυγ το απόγευμα θα γίνουν οι 3 πρώτοι γύροι με ώρα έναρξης 5.30μμ και την Κυριακή 21 Αυγ οι επόμενοι 4 με ώρα έναρξης 11.00πμ.

Εκτός από τα καθιερωμένα μετάλλια θα δοθούν και χρηματικά έπαθλα στους νικητές

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι και όλες ανεξάρτητα ηλικία φύλλο  σκακιστικό επίπεδο ενώ θα μπορούν να αγωνιστούν και σκακιστές χωρίς Δελτίο Αγώνων.

Όσο αφορά την διασυλλογική βαθμολογία χρειάζονται τουλάχιστον 3 αθλητές - τριες από τον ίδιο σύλλογο.

Οι αγώνες θα γίνουν σε 2 ομίλους Α open και Β Κ12 σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες απο 7 συμμετοχές στον Β όμιλο με παράβολο συμμετοχής 20€ για τον Α και 10€ για τον Β όμιλο. Ειδικότερα για τον Α όμιλο σε περίπτωση συμμετοχής 2 ή περισσότερων από την ίδια οικογένεια το παράβολο συμμετοχής είναι 20€ για το πρώτο άτομο και 10€ για το κάθε επόμενο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο email: msigouros@yahoo.com ή στο τηλ 6932879488 κ. Σιγούρο Μιχ έως και την Πέμπτη 18 Αυγ.

Σύντομα η αναλυτική προκήρυξη

Posted in |

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος Says:

    Με την ακρίβεια που υπάρχει παντού δεν νομίζω πως τα 20€ είναι προσιτό παράβολο... Λυπάμαι

  2. Ανώνυμος Says:

    Καλησπέρα Μιχάλη, θα ερχόμουν με χαρά αλλά το παράβολο συμμετοχής είναι υπερβολικό στα 20 ευρώ - καλή συνέχεια πάντως ...

  3. Ανώνυμος Says:

    Καλησπέρα Μιχάλη καλό το τουρνουά αλλά το παράβολο είναι μικρό 20 ευρώ θα ερχόμουν με 100 ευρώ λυπάμαι!!!!! .Καλή συνέχεια σας εύχομαι