Πανελλήνια Μαθητικά 2018 - Χρυσός ο Μακρίδης Δημ


Ομαδικά Πρωταθλήματα
Ομαδικό πρωτάθλημα Δημοτικών
Ομαδικό πρωτάθλημα Γυμνασίων
Ομαδικό πρωτάθλημα Λυκείων
Ατομικά Πρωταθλήματα
Νήπια - Α' Δημ - Β' Δημ - Γ' Δημ - Δ' Δημ - Ε' Δημ - Στ' Δημ - Α' Γυμ - Β' Γυμ - Γ' Γυμ - Λύκειο

Ανοιχτά Πρωταθλήματα
 Α' - Β' - Γ' Δημοτικού
Δ' - Ε' - Στ' Δημοτικού
Γυμνάσια - Λύκεια
Παρτίδες 

Ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα που έγιναν στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου με την συμμετοχή 1700 περίπου μαθητών Νηπίων έως και Λυκείων από όλη την Ελλάδα.

Από την ΣΑ Πύργου συμμετείχαν 6 αθλητές και αθλήτριες με πολύ καλές εμφανίσεις.Χρυσό μετάλλιο και πρώτος στην Ελλάδα για την Ε Δημοτικού ο Μακρίδης Δημ. Ο Δημήτρης είναι και το μοναδικό χρυσό της ΕΣΣΔΕΙΝ  και ένα απο τα 4 μετάλλια της Ένωσης. Ο Ζαρονίκας Δημ του ΑΣΟ Αιγίου 2ος στην Β Γυμνασίου η Μπανιά Ελένη 2η στα κορίτσια της Γ Γυμνασίου και ο Μαλαταράς Γεράσιμος της ΝΕ Πατρών 3ος στην Γ Γυμνασίου. Απολογισμός πολύ μικρός που σίγουρα θα πρέπει να προβληματίσει τους παράγοντες όλων των ομάδων μας.

Επίσης συμμετείχαν οι Μαυρόπουλος Χαρίτωνας 8ος στα νήπια, μια πολύ ελπιδοφόρα εμφάνιση.Στην Β Δημοτικού ο Σταθόπουλος Πάρης κατετάγη  20ος με 6/9 σε μία κατηγορία όπου συμμετείχαν 203!! αγόρια και κορίτσια.


Στην Γ Δημοτικού αγωνίστηκε η Γεωργίου Βασιλική 23η στα κορίτσιαΣτην ΣΤ Δημοτικού η Γιαννοπούλου Δωροθέα κατετάγη 30η.

Τέλος ο Καστής Φώτης σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία στην Α Γυμνασίου πήρε την 17η θέση στα αγόρια.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν στο δυσκολότερο όλων των μαθητικών πρωταθλημάτων δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Posted in |

0 σχόλια: