Διασυλλογικά ΠΟΑ και Τοπικό ΕΣΣΔΕΙΝ 2018


Αναλυτικά για τον ΠΟΑ
Αναλυτικά για την Τοπική

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Αγώνων ΠΟΑ

5ος Γύρος 13 Μαΐου

Διαδικαστικού χαρακτήρα αγώνα με την πρωταθλήτρια και για φέτος ΝΕ Πατρών έδωσε η ΣΑ Πύργου στην Πάτρα με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή της και ηττήθηκε με το 9,5 - 0 !


Ο απολογισμός της φετινής χρονιάς είναι θετικός αφού και με το παραπάνω η ομάδα έμεινε εντός στόχου (5η θέση΄και παραμονή στον ΠΟΑ) τερματίζοντας τελικά στην 4η θέση. 

Η ΣΑ Πύργου είναι η ομάδα που χρησιμοποίησε τους περισσότερους αθλητές-τριες  20 είκοσι στο σύνολο των αγώνων δείχνοντας το βάθος που έχει σε όλες τις σκακιέρες.Το ΔΣ της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει θερμά όσους και όσες έδωσαν και με το παραπάνω θετική ενέργεια χρόνο και αγωνιστική διάθεση ώστε να έχουμε μια επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο.Οι 20 αθλητές-τριες που αγωνίστηκαν φέτος είναι.Στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας για την παραμονή τους στον ΠΟΑ έδωσαν οι ΑΣ Προμηθέας Πατρών και ΣΟ Πατρών με τον ΣΟΠ να κερδίζει την παραμονή του στην τελευταία παρτίδα της συνάντησης μεταξύ των Παγώνη Ι. και Κουτσίδη Μ. με τον Κουτσίδη να παίρνει την νίκη και να δίνει το 4,5 - 5,5 τελικό σκορ.Τέλος η ΕΑ Πατρών κέρδισε την ΓΕ Αγρινίου με 7,5 - 2,5 τερματίζοντας στην 2η θέση.
4ος Γύρος 6 Μαΐου

Τα δύσκολα πέρασαν ο σκοπός (παραμονή στον ΠΟΑ) επιτεύχθη στις προηγούμενες αγωνιστικές και έτσι σε ένα σχετικά αδιάφορο παιχνίδι η ΣΑ Πύργου κατέβηκε με αρκετές ελλείψεις όπως και η ΕΑ Πατρών και ηττήθηκε με 4-6.Τους βαθμούς στην ομάδα μας έδωσαν με νίκες οι Παπαδόπουλος Θ (1η) , Βόφσων Μ (2η) , Καστής Φ (9η) και με ισοπαλίες οι Δημήτρουλας Δ (3η) και Κουής Π (4η). Την Κυριακή 13 Μαΐου θα αντιμετωπίσουμε στην Πάτρα την Πρωταθλήτρια και για φέτος ομάδα ΝΕ Πατρών με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή μας.Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής ήταν φυσιολογικά με την ΝΕ Πατρών να κερδίζει τον ΣΟ Πατρών με 9-1/2 ο ΣΟΠ αγωνίστηκε με 1 κενή σκακιέρα και η ΓΕ Αγρινίου κέρδισε τον ΑΣ Προμηθέα Πατρών με 6-4 χρησιμοποιώντας 8 εφηβικές σκακιέρες.Το μεγάλο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής είναι το ΑΣ Προμηθέας - ΣΟ Πατρών με την ομάδα που θα χάσει θα αποχαιρετήσει την μεγάλη κατηγορία. Τον πρώτο λόγο εδώ τον έχει ο ΣΟ Πατρών αλλά μένει να το αποδείξει.Στην Τοπική κατηγορία ο ΑΣΟ Αιγίου απλά επιβεβαίωσε αυτό που ξέραμε όλοι ότι θα ανέβει στον ΠΟΑ χωρίς δυσκολία

Αναλυτικά

3ος Γύρος 1 Μαΐου 

Με νίκη συνέχισε στον 3ο γύρο η ΣΑ Πύργου στην Πάτρα απέναντι στον ΣΟ Πατρών με 3-6. Και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με ελλείψεις λόγο της ημέρας και από 1 κενή σκακιέρα η κάθε μία. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την πρωτοεμφανιζόμενη σε αγώνες της ομάδας μας  Γιαννοπούλου Ασσυ.


Καθιερωμένη χειραψία πριν τον αγώνα Αθανασόπουλος Κ - Παναγόπουλος Γ.

Η υπόθεση παραμονής έχει τελειώσει για την ΣΑ Πύργου ενώ κινδυνεύουν άμεσα οι ΣΟ Πατρών και ΑΣ Προμηθέας που θα λύσουν τον γρίφο στο μεταξύ τους παιχνίδι στον 5ο γύρο 13 Μαΐου. Η άνοδος στην Α Εθνική είναι και φέτος για την ΝΕ Πατρών η οποία κέρδισε στην Πάτρα και στον 3ο γύρο την ΓΕ Αγρινίου με το 8,5 - 1,5 ενώ η ΕΑ Πατρών επικράτησε εκτός έδρας του ΑΣ Προμηθέας Πατρών με 3-7. Την Κυριακή 6 Μαΐου ο 4ος γύρος με την ΣΑ Πύργου να υποδέχεται την ΕΑ Πατρών σε έναν αγώνα με ανοιχτά όλα τα αποτελέσματα. 

Αναλυτικά Η τοπική κατηγορία δεν αγωνιζόταν σήμερα αλλά θα παίξει τον 3ο της γύρο την Κυριακή 6 Μαΐου.

2ος Γύρος 29 Απρ

Η ΣΑ Πύργου κέρδισε την μάχη παραμονής νικώντας τον ΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Πατρών με 6,5-3,5.Μια αμφίρροπη στην αρχή μάχη κρίθηκε στην υπεροχή που υπήρχε στις αντρικές και στις γυναικείες σκακιέρες ενώ αξιοσημείωτη ήταν η επανεμφάνιση μετά από έναν και περισσότερο χρόνο του 10χρονου Μπερκουτάκη Ν. Ρ. σε αγώνα με την ομάδα μας. Στην ίδια αγωνιστική είχαμε την μάχη για την άνοδο στην Α Εθνική μεταξύ των ΕΑ Πατρών και ΝΕ Πατρών με την ΝΕΠ να παίρνει την νίκη με το 6,5-3,5. Στο τρίτο ζευγάρι του ομίλου είχαμε ΓΕ Αγρινίου ΣΟ Πατρών 5-4 με τον ΣΟΠ να αγωνίζεται με 2 κενές σκακιέρες .Για την διαιτησία ευχαριστούμε τους Χρυσικόπουλο Σπ. και Σαραντίδη Ηλία που ταξίδεψαν από την Ζάκυνθο για αυτήν.


Για την επόμενη αγωνιστική 1η Μαΐου  η ομάδα θα ταξιδέψει στην Πάτρα να αντιμετωπίσει τον ΣΟ Πατρών.

Στην Τοπική κατηγορία ο ΑΣΟ Αιγίου έκανε επίδειξη δύναμης  κερδίζοντας την Ναύπακτο με 10-0 ενώ ο ΣΣΑΣ ΑΓ Βασίλειος κέρδισε με 4,5-5,5 εκτός έδρας τον Πατραϊκό ΣΣ

Συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα του 2ου γύρου


_________________________________________________________________
1ος Γύρος 22 Απρ

Ξεκίνησαν και τα 2 πρωταθλήματα της ΕΣΣΔΕΙΝ την Κυριακή 22 Απριλίου με την ΣΑ Πύργου να ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει την ισχυρή πάντα ΓΕ Αγρινίου και να γνωρίζει την ήττα με το οριακό 5,5 - 4,5. Το σκορ ήταν δίκαιο αφού το ταξίδι επηρέασε τους αθλητές μας με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να αποδώσουν τα μέγιστα, Πρέπει να σημειώσουμε ότι και οι δύο ομάδες δεν έπαιξαν με τις καλύτερές τους συνθέσεις.Στόχος για την φετινή χρονιά είναι η παραμονή στον ΠΟΑ  ενώ η άνοδος στην Α Εθνική θα είναι μια μάχη μεταξύ των ΕΑ Πατρών και ΝΕ Πατρών.
Η επόμενη αγωνιστική είναι την Κυριακή 29 Απριλίου όπου η ΣΑ Πύργου θα αντιμετωπίσει στο ντέρμπυ παραμονής στην κατηγορία τον ΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Πατρών στον Πύργο.


Συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρουΣτην Τοπική κατηγορία δυστυχώς φέτος συμμετέχουν μόνο 4 ομάδες με τον ΑΣΟ Αιγίου να είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση και την άνοδό του στον ΠΟΑ.Posted in |

0 σχόλια: