Κύπελλο Ελλάδος 2020 - Περιφέρεια Δυτ Ελλάδος


Κύπελλο Ελλάδας 2020 - ΕΣΣΔΕ
2 Φεβ 2020 φάση των 8

Η ΣΑ Πύργου αποκλείστηκε  από το Final Four από το φαβορί της συνάντησης ΕΑ Πατρών .
Και οι 4 παρτίδες είχαν ένταση και αγωνία μέχρι το τέλος και για πρώτη φορά στην Δυτ. Ελλάδα μια συνάντηση κυπέλλου είχε Live μετάδοση .
Η ΣΑ Πύργου κατάφερε να πρωτοπορήσει και σε αυτόν τον τομέα δείχνοντας το βάρος που δίνει στις υποδομές του αθλήματος τόσο στο μαθησιακό - αγωνιστικό όσο και στο οργανωτικό επίπεδο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

ΣΑ Πύργου - ΕΑ Πατρών

1. Βόλφσων Μ - Παπακωνσταντίνου Δ  0-1
2. Παπαδόπουλος Θ - Κανέλλη Ν  0-1
3. Καστής Φ - Παγώνης Ι  0-1
4. Δημήτρουλας Δ - Χριστοδούλου Π  0-1

Επόμενη διοργάνωση το Διασυλλογικό που ξεκινά τέλος Φεβρουαρίου ενώ το Μαθητικό πρωτάθλημα Ν. Ηλείας 2020 θα γίνει την Κυριακή 8 Μαρτίου για μαθητές - τριες νηπίων έως Λυκείων που φοιτούν σε σχολεία του Ν. Ηλείας.


_______________________________________________________________________
Την Κυριακή 26 Ιαν  η Σκακιστική Ακαδημία Πύργου αγωνίστηκε στο Κύπελλο Δυτ Ελλάδος 2020 με αντίπαλο την ΑΕ Λεχαινών στα Λεχαινά.
Και οι 2 ομάδες κατέβασαν στην 4μελή τους σύνθεση  εφηβικές σκακιέρες με τον μικρότερο αθλητή που αγωνίστηκε να είναι ο Οικονομόπουλος Ανδρέας μαθητής Β Δημοτικού.


Η ΣΑ Πύργου κέρδισε τον αγώνα με 0-4 και πήρε την πρόκριση στους 8 του θεσμού έχοντας στον επόμενο γύρο αντίπαλο στον Πύργο την ΕΑ Πατρών η οποία και είναι το φαβορί της αναμέτρησης.
Στα Λεχαινά η ΣΑ Πύργου κατέβηκε με τους Καστή Φώτη – Γιαννοπούλου Δωροθέα – Ζέρβα Διονύση και Οικονομόπουλο Ανδρέα οι οποίοι και κέρδισαν τους αντιπάλους τους.

Οι αγώνες έγιναν σε πολύ φιλικό κλίμα και οι νεαροί αθλητές έδωσαν υπόσχεση για πολλούς αγώνες ακόμα μέσα στο 2020.

Posted in |

0 σχόλια: